Biograd B2B


 


 

BBS Premijere


 

BBS 2016 Premijere

 

 

Galeon 500 FLY

Kada je riječ o inovativnim značajkama Galeon 500 Fly nema premca. Vrlo prilagodljiv, s tri različite konfiguracije, 500 Fly pruža fleksibilnost u odabiru oblika kokpita. Jedinstveni sistem omougačava proširenje kokpita na 5,8 m.
www.baotic-yachting.com

 

Seafaring Yachts 44

U razvoju Seafaring plovila naglasak je stavljen na plovidbu s minimalnim utjecajem na okoliš i niskim operativnim troškovima uz visoku efkasnost i udobnost pri plovidbi. Uz potrošnju od samo 10 l i trans atlantsku autonomiju postignuta je visoka razina  sigurnosti i udobnosti kao na mnogo većim i skupljim jahtama, a uz lakoću korištenja i troškove manjeg plovila.
www.seafaringyachts.com


Bavaria E40

Bavaria E40 je poludeplasmanska jahta dizajnirana za ekonomičnu plovidbu uz sigurnost i udobnost na putovanju u skladu s prirodom. Klasične linije i visoka iskoristivost prostora bile su glavna vodilja samog projekta. Plovilo će se moći naručiti u Sedan i Fly verziji sa dvije ili tri kabine.
www.bavaria-yachtbau.com


Greenline 36

Nastavljajuči tradiciju i filozofiju Greenline plovila, novi 36 dolazi s jednim motorim i dvije kabine. Greenline 36 Hybrid postavlja nove standard kao što su: stalni priključak na 220V, klimatizacija i grijanje, Li-Po baterija, solarni paneli i mnogo više. Hibridni sistem u paru s Volvo pentom od 220 ks omogučuje uživanje u plovidbi bez onečeščenja mora. www.atal.si


Nautitech Open 46

NAUTITECH 46 OPEN je napravljen za one koji vole putovanja. Jednako će zadovoljiti one koji vole boraviti na sidru u usamljenoj uvali, ali ljubitelje brzog jedrenja. Uz veliki kokpit i prostrani salon sa kuhinjom defnicija udobnosti i provođenja opuštajučeg vremena na moru dobiva novi značaj.


www.bavaria-yachtbau.comLagoon 42

S već standardnim karakteristikama Lagoon brenda poput lakoće upravljanja, udobnosti i stila kojim oduše, novi model zauzima mjesto između Lagoona 400 i 450 te nastavlja sjajnu tradiciju Lagoona 421.

www.navaboats.com


Jeanneau 64

Philippe Briand dizajnirao je moderan trup koji uključuje oštru pregibnicu za povećanu brzinu, stabilnost i unutarnji volumen. Integrirani zatvoreni  vinčevi, veliki odabir raznolikih koncepata jedara i centralizirano mjesto za manipulaciju jedrima osigurava jednostavnost korištenja. S nekoliko tisuća potencijalnih kombinacija tkanina, drva, koža i tlocrta interijera i eksterijera, Jeanneau 64 je prava semi-custom jedrilica.
www.euromarine.com.hr

Beneteau Oceanis 41.1

Novi 41.1 zamjenjuje Oceanis 41 sa atraktivnom cijenom i nizom inovacija koja čine ovaj model još zanimljivijim i jednostavnijim za charter djelatnost ali i za privatne vlasnike i jedriličare. Saznajte više o jedrilici s najvećim prostorom u prednjoj kabini, salonu i kokpitu, zaštitnim znakom najnovije Oceanis generacije.
www.ultra-sailing.hrDufour 460

Dufor 460 nastao je kao plod suradnje između Talijanskog arhitekta Umberta Felci-a i Duforovog razvojnog tima te jamči visoke performance i apsolutnu udobnost u skladu s vrijednostima Dufora.


Dufour 412

Dufour 412 iskorištava sve značajke integrirane na posljednje Grand Large modele uz naglasak na još bolje zaštićeni kokpit za veću sigurnost i udobnost pri jedrenju, ali i za ugodniji boravak na sidru. Novosti uključuju i fiksni integrirani baštun za velika jedra poput genakera te dorađeni raspored interijera.

www.dufour-yachts.com

Hanse 315

Hanse 315 najprilagodljiviji je ulazni model krstaša na tržištu koji unatoč svojim manjim dimenzijama pokazuje sva inovativna rješenja koja čine veće Hanse modele iznimnima: najprostranije kupatilo u klasi, pozamašan kokpit, izvanredna stajaća visina, brz i suvremen dizajn trupa te elegantan eksterijer i interijer. U 2016 godini Hanse 315 osvojio je  titulu europskog i hrvatskog broda godine.
www.hanseyachts.hrReacher 780

Reacher 780 je brza, jednostavna i svestrana jedrilica koja spaja vrhunske performanse regatnog broda s dovoljno komfora za vikend izlete i kraća obiteljska krstarenja. Dizajniran od Andreja Justina, moderan i efikasan oblik trupa i kobilice, velika površina jedrilja, prostrani kokpit te dvostruka kormila zadovoljiti će zahtijeve profesionalaca i jedriličarskih entuzijasta. www.reacher780.com

semiSUBMARINE 55 PAX

Nakon velikog uspjeha manje turističke polupodmornice iz Agena marina dolazi nam semiSUBMARINE 55 PAX,  17 metarska poluPODMORNICA u kojoj je večina gostiju smještena u prostranoj klimatiziranoj podvodnoj kabini. Plovilo se odlikuje izrazito malom potrošnjom goriva uz minimalan utjecaj na okoliš.
www.semisubmarine.com

Damor 12 family

Novi model Damor-a  robusne i dopadljive konstrukcije odaje dojam sigurnosti i udobnosti za plovidbu tijekom cijele godine. Prostrani kokpit, karakteristična krmena platforma, moderno i bogato uređen salon u trešnjinom drvu vrhunske izrade glavne su karakteristike brodice. www.damor.hr

Faros 40

Brod je rađen pod nadzorom Hrvatskog registra brodova u klasi D, kategorija B te je namjenjen za prijevoz putnika s kopna na otoke i obrnuto u ljetnom periodu (od 1. travnja do 31. listopada) u području  plovidbe 6 – nacionalna obalna plovidba, do stanja mora 3 prema ljestvici WMO. U prostoru kormilarnice nalaze se sjedala za 14 putnika i skipera a na natkrivenom krmenom djelu moguće je smjestiti još 6 putnika
www.aluminium-workboats.com

Jokerboat Clubman 24

Vrlo poznati JOKEROV model , napravljen od vrhunski materijala u prepoznatljivom talijanskom stilu. Vrlo duboki V profil trupa omogucuje iznadprosjecan komfor plovidbe. Izniman kapacitet tanka goriva omogucava veliku autonomiju kretanja, a velik izbor boja tubusa i jastuka nude razne mogucnosti personalizacija plovila.
www.aventur-charter.com

G850

Novi gumenjak tvrtke GRAND je jedan od njihovih najljepših modela. Izvrsne plovne osobine, ogroman rezervoar (300l), velik broj dodatne opreme te prostor u unutrašnjosti plovila omogučuju duga putovanja. G850 je u cjelosti izrađen od Orca Hypalon materijala. Preporučena snaga motora je 300 ks.www.moto-nautika.com


Merry Fisher 695 Marlin

Novi MF 695 ima sve bitne elemente Marlin linije, uključujući: avanturistički izgled, bočna klizna vrata i prostranu krmu. U paru s izvanbrodskim motorom, tradicionalno oblikovani V trup je brz i stabilan pod bilo kakvim uvjetima, s izvrsnim manevarskim sposobnostima.  
www.euromarine.com.hr

 

Antares 8

Novi Beneteau-ov motornjak idealan je za dnevna krstarenja ili ribarske pustolovine. Moderna jednostavnost i prilagodiljivost su njegove najznačajnije odlike.

 

 

Barracuda 8

Najmoćniji brod za ribolovce koji je ikad proizveden u Beneteau tvornici donosi sve kvalitete svih dosadašnjih Barracuda modela, ali i mnogo više.

www.navaboats.com

 

 


Galia 660 Hardtop

Brod za sve vremenske uvjete, koji je u mogućnosti primiti osmero putnika. Čvrsti trup stabilan je i u najtežim uvjetima, a kabina će Vam pružiti udobnost i zaštititi Vas od vanjskih elemenata. Dodatna vanjska upravljačka ploča je odličan izbor pri lakšem privezu i manevriranju.
www.galiaboats.com.hrRanier

Plovila Ranieri se rade u četri različite izvedbe: Open Line, Sundeck Line, Cabin Line i Sport Fishing Line, u dužinama od 4,55m do 9,30m. Svoj uspjeh temelje na brezkompromisnoj kvaliteti, talijanskom dizajnu i modernoj hidrodinamici razvijenom u H.I.S. tehnologiji.
www.moto-nautika.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nordkapp Noblesse 790

Nordkapp Noblesse 790 se odlikuje potpuno novim dizajnom unutrašnjosti i trupa, kao i kod svih Nordkapp plovila, Noblesse 790 ima vrhunska maritimna svojstva i besprijekornu kvalitetu izrade.

Nordkapp Enduro 705

U potpunosti novodizajnirani trup  s dubokim V od 23 stupnja pruža izuzetna maritimna svojstva te osim u standradnoj plekisglas verziji dolazi i u ojačanoj Ranger verziji s aluminijskim trupom.

www.nordkapp-croatia.comClear Virgo TT

Novi model predstavlja sve ono što odlikuje CLEAR plovila: bezvremenski dizajn, vrhunska izrada i osebujna prepoznatljivost.
S rasporedom u kokpitu posebno je zanimljiv kao tender večim plovilima, a naročito zbog mogućnosti hidrauličnog korigiranja visine konzole.

www.defens.si

 

Bayliner CC6

Bayliner Element CC6 izrađen je sa M-Hull ™ trupom, samopraznećim kokpitom, središnjom konzolom, a svojim dizajnom usmjeren je na obalna krstarenja i druge dnevne aktivnosti.

 

 

 

Bayliner VR5


Za inovativnost nagrađeni Bayliner VR5 je izgrađen na Baylinerovom dokazanom „V“ trupu, sa znatno većim prostorom sprijeda.Samoprazneći kokpit povećava stražnji prostor za sjedenje tako da se širi do krmenog prolaza.
www.franka-marine.hrSolliner

Solliner kombinira moderan dizajn, vrhunske materijale i najnoviju eco-friendly tehnologiju. To je ekološki sigurno plovilo koje praktično ne treba održavati, pouzdano, jeftino i jednostavno za upravljanje. Opremljen je jedinstvenim sklopivim tvrdim krovom opremljenim s četiri solarne ploče koje omogućuju plovidbu bez potrebe korištenja bilo kakvog drugog energetskog izvora.
www.odisej-yachting.com


Slomotion 5

Motorni aluminijski katamaran SLOMOTION 5
Dužina preko svega 4,99m
Širina preko svega 2,21m
Max snaga motora 2x 40HP
Težina sa dva motora 700kg

www.slomotion.si


Remus 450 Open

Remus 450 open uz elegantan dizajn nudi i dobar odnos cijene i kvalitete! Nevjerojatno dosta prostora za pohranu i velika sunčana paluba glavni su mu atributi. Uz mogućnost odabira različitih boja trupa i jastuka svako si može odabrati sasvim svoj Remus.

www.bravo-yachting.com

izlagaci_engkontaktkontakt_engpresspress_engsmjestajsmjestaj_engbbs_info_engbiogradbiograd_engcyc_engfoto&videofoto&video_engindexindex_eng
360 Virtual Tour