Biograd B2B


 

BBS Info

Biograd Boat Show je postao punoljetan!


U 2016. Biograd Boat Show navršio je 18 i pokazao svoju zrelost, uz unaprijed rasprodan izložbeni prostor i poboljšanu kvalitetu  izložaka i sveukupnu organizaciju. Sajam je postao okupljalište za hrvatsku nautičku industriju i označava kraj nautičke sezone i početak nove nautičke poslovne godine. Vidljivo je da je ova nautička sezona bila dobra u 2016, što odražava poboljšanje na  lokalnom tržištu, i rastuću važnost Hrvatske  kao međunarodne nautičke destinacije.

Međunarodni ugled

Biograd Boat Show je srednjoeuropski sajam na moru. Sajam je dobio  međunarodni prizvuk s obzirom na važnost Hrvatske kao nautičke destinacije i impresivnih objekata i rukovodstvo Ilirije d.d. koji uključuju marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje. Povoljne cijene svih usluga doprinose opuštenoj atmosferi, a pokretni pontonski most povezuje centralnu marinu Kornati s marinom Kornati zapad, nudeći jedinstven i atraktivan izlagački prostor.

Boat Show doživljaj

Svakog dana sajma zalazak sunca označava kraj izlaganja, te  početak večernjeg programa, nudeći vrhunsku hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, nadomak marine, do kasnih sati. Poznat kao “Boat Show doživljaj“,  rezultirao je snažnom reputacijom susreta poslovnih ljudi, kao i brojnih posjetitelja koji manifestaciju doživljavaju kao odmor.

Pristup do srednjeuropskog tržišta

Sajam ima snažan ugled u centralnoj Europi, te privlači mnogo posjetitelja iz susjednih zemalja. Mnogi od njih su upoznati sa Biogradom preko bogatog kalendara organiziranih regata, kao jednom od najvećih yacht charter destinacija u svijetu ili sa jednom od najposjećenijih marina u Hrvatskoj.

Business to Business aktivnosti- B2B

Važan dio Boat Show-a je business to business aktivnost. U hali B, B2B prezentacije i konferencijski centar okuplja profesionalce iz nautičke industrije u vidu sastanaka i razmjene informacija. Izvorno osmišljen za hrvatsku yacht charter djelatnost, proširen je i na cijelu nautičku industriju, te služi kao kontaktna točka za strane tvrtke  koje su zainteresirane za poslovanje u Hrvatskoj.

Biograd Boat Show je član IFBSO-a

Biograd Boat Show nosi status zlatnog člana  IFBSO, međunarodne udruge organizatora nautičkih sajmova, usvajajući visoke standarde organizacije aktivno sudjeluje u daljnjem razvoju udruge dijeleći svoj jedinstveni poslovni model i inovativna rješenja, kao što je 360° Virtual Tour.

Za 360° Virtual tour sajma kliknite ovdje :

http://360vr.virtuabit.hr/html5/boat-show-2017?startscene=0&startactions=lookat(183.47,16.8,64,0,0);

izlagaci_engkontaktkontakt_engpresspress_engsmjestajsmjestaj_engbbs_info_engbiogradbiograd_engcyc_engfoto&videofoto&video_engindexindex_eng

360 Virtual Tour